Diyarbakır Son Dakika Yangın - Diyarbakır'da boya deposundaki yangına TOMA'lı müdahale ... - Diyarbakır'da dicle üniversitesi tıp fakültesi hastanesi radyoloji bölümü'nde yangın çıktı.. › diyarbakır son dakika haberleri. Diyarbakır'da dicle üniversitesi tıp fakültesi hastanesi radyoloji bölümü'nde yangın çıktı. Diyarbakır'ın bağlar ilçesinde büyük bir patlama meydana geldi. 08.10.2017 18:24 | son güncelleme: .tıp fakültesi hastanesi radyoloji bölümü'nde bugün saat 13.10 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Diyarbakır'daki kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi'nde akşam saatlerinde yangın çıktı. Dünya savaşı'nın yakın zamanlarında hastalık, yangın ve sefalet yüzünden. Diyarbakır merkez ve ilçeleri hakkında güncel gelişmeler, diyarbakır son dakika haberleri bu sayfada yayınlanmaktadır. #diyarbakır haber #diyarbakır haberleri #diyarbakır #diyarbakır son dakika #diyarbakır güncel. 8 ekim 2017 pazar 19:10son güncelleme:

Son dakika gündem: İtfaiyeden yangın eğitimi tavsiyesi ...
Son dakika gündem: İtfaiyeden yangın eğitimi tavsiyesi ... from foto.haberler.com
Diyarbakır orman i̇şletme ve büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle akşama doğru kontrol altına alınan yangın, rüzgarın etkisiyle yön değiştirdi. Diyarbakır'ın bağlar ilçesinde bir apartmanın 4'ncü katında çıkan yangın çevre sakinlerinin korku dolu anlar yaşamasına neden oldu. 8 ekim 2017 pazar 22:32. .geçtiğimiz aylarda kalp krizi sonucu vefat 7 çocuk anneleri akhise kaya ile birlikte yaşadıkları evde elektrik kontağından kaynaklı yangın çıktı. Sokakta bulunan yüksel apartmanının çatı katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Diyarbakır hani ilçe haber, haberleri, son dakika güncel haberler. Osmanlı i̇mparatorluğu'nun son dönemlerinde özellikle i. Diyarbakır'da bir markete eyp'li saldırı.!!

Diyarbakır'ın bağlar ilçesinde büyük bir patlama meydana geldi.

Diyarbakır merkez ve ilçeleri hakkında güncel gelişmeler, diyarbakır son dakika haberleri bu sayfada yayınlanmaktadır. › diyarbakır son dakika haberleri. Dünya savaşı'nın yakın zamanlarında hastalık, yangın ve sefalet yüzünden. 01:02 şanlıurfa'da traktör şarampole devrildi: Diyarbakır hani ilçe haber, haberleri, son dakika güncel haberler. Diyarbakır'da binanın çatı katında yangındiyarbakır'da bir binanın en üst katındaki dairede doğalgazdan kaynaklandığı sanılan patlama sonrası yangın çıktı. Diyarbakır orman i̇şletme ve büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle akşama doğru kontrol altına alınan yangın, rüzgarın etkisiyle yön değiştirdi. Diyarbakır`da bir binada, doğalgaz patlaması nedeniyle çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Diyarbakır yangın haberleri ve diyarbakır yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Diyarbakır'da bir markete eyp'li saldırı.!! Selde kaybolan ailenin son sözleri 'kurtarın' olmuş. Ajanslardan gelen son dakika haberine göre; #diyarbakır haber #diyarbakır haberleri #diyarbakır #diyarbakır son dakika #diyarbakır güncel.

Diyarbakır gazi yaşargil kadın doğum ve çocukları hastanesi'nde çıkan yangın kontrol altına alındı. Di̇yarbakir merkez kayapınar i̇lçesinde bir evde çıkan yangın paniğe neden olurken, kısa sürede büyüyen yangın, itfaiye ekipleri tarafından güçlükle söndürüldü. 08.10.2017 18:24 | son güncelleme: Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! 07:26 yangın toptan perakende mağazasını küle çevirdi.

Son dakika haberleri Sebze ve meyve halinde yangın çıkan ...
Son dakika haberleri Sebze ve meyve halinde yangın çıkan ... from foto.sondakika.com
Diyarbakır gazi yaşargil kadın doğum ve çocukları hastanesi'nde çıkan yangın kontrol altına alındı. Diyarbakır'ın yenişehir ilçesinde iki kamyon arasında akaryakıt ikmali yapıldığı sırada çıkan yangında 2 kişi yaralandı. Osmanlı i̇mparatorluğu'nun son dönemlerinde özellikle i. 08.10.2017 18:24 | son güncelleme: Diyarbakır bağlar ilçesi bağcılar mahallesinde bulunan bir apartmanın 6'ncı katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Diyarbakır'ın bismil ilçesinde toprak evde meydana gelen yangında bir kadın hayatını kaybetti. 01:02 şanlıurfa'da traktör şarampole devrildi: 8 ekim 2017 pazar 22:32.

Diyarbakır'ın bismil ilçesinde toprak evde meydana gelen yangında bir kadın hayatını kaybetti.

Selde kaybolan ailenin son sözleri 'kurtarın' olmuş. Diyarbakır'ın bağlar ilçesinde büyük bir patlama meydana geldi. Di̇yarbakir merkez kayapınar i̇lçesinde bir evde çıkan yangın paniğe neden olurken, kısa sürede büyüyen yangın, itfaiye ekipleri tarafından güçlükle söndürüldü. Diyarbakır`da bir binada, doğalgaz patlaması nedeniyle çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. 01:02 şanlıurfa'da traktör şarampole devrildi: Osmanlı i̇mparatorluğu'nun son dönemlerinde özellikle i. Diyarbakır'ın yenişehir ilçesinde iki kamyon arasında akaryakıt ikmali yapıldığı sırada çıkan yangında 2 kişi yaralandı. Diyarbakır bağlar ilçesi bağcılar mahallesinde bulunan bir apartmanın 6'ncı katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. 08.10.2017 18:24 | son güncelleme: Önce davulu bıçakladı sonra davulcuyu kovaladı. Gazze sağlık bakanlığı yetkilisi isyan etti: Diyarbakır orman i̇şletme ve büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle akşama doğru kontrol altına alınan yangın, rüzgarın etkisiyle yön değiştirdi. Diyarbakır'ın bağlar ilçesinde bir apartmanın 4'ncü katında çıkan yangın çevre sakinlerinin korku dolu anlar yaşamasına neden oldu.

Diyarbakır'da bir markete eyp'li saldırı.!! 07:26 yangın toptan perakende mağazasını küle çevirdi. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! Diyarbakır'da binanın çatı katında yangındiyarbakır'da bir binanın en üst katındaki dairede doğalgazdan kaynaklandığı sanılan patlama sonrası yangın çıktı. Diyarbakır'da yangın çıkan evdeki 5 kişi son anda kurtarıldı.

Son dakika haberi: Çocuk odasında çıkan yangın korkuttu ...
Son dakika haberi: Çocuk odasında çıkan yangın korkuttu ... from foto.haberler.com
Diyarbakır bağlar ilçesi bağcılar mahallesinde bulunan bir apartmanın 6'ncı katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Galeri türkiye'den teröre 230 kilometrelik kritik önlem son dakika | hamas'tan terörist i̇srail'e sert yanıt! Diyarbakır hani ilçe haber, haberleri, son dakika güncel haberler. Ramazan ayında yangın sonucu evsiz kalan erdoğan ailesi acil yardım eli bekliyor. Diyarbakır'daki kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi'nde akşam saatlerinde yangın çıktı. Diyarbakır'da bir markete eyp'li saldırı.!! Gazze sağlık bakanlığı yetkilisi isyan etti: Diyarbakır haberleri ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!

Diyarbakır'ın yenişehir ilçesinde iki kamyon arasında akaryakıt ikmali yapıldığı sırada çıkan yangında 2 kişi yaralandı.

Diyarbakır yangın haberleri ve diyarbakır yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Diyarbakır'da parke taşı fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 3 saat süren çabalarının ardından söndürüldü. #diyarbakır haber #diyarbakır haberleri #diyarbakır #diyarbakır son dakika #diyarbakır güncel. Diyarbakır'ın bismil ilçesinde toprak evde meydana gelen yangında bir kadın hayatını kaybetti. Ajanslardan gelen son dakika haberine göre; Galeri türkiye'den teröre 230 kilometrelik kritik önlem son dakika | hamas'tan terörist i̇srail'e sert yanıt! Diyarbakır hani ilçe haber, haberleri, son dakika güncel haberler. Diyarbakır'daki kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi'nde akşam saatlerinde yangın çıktı. Şişli'de sahur vakti turist dehşeti; 8 ekim 2017 pazar 19:10son güncelleme: 07:26 yangın toptan perakende mağazasını küle çevirdi. Diyarbakır merkez ve ilçeleri hakkında güncel gelişmeler, diyarbakır son dakika haberleri bu sayfada yayınlanmaktadır. Ramazan ayında yangın sonucu evsiz kalan erdoğan ailesi acil yardım eli bekliyor.

Diyarbakır gazi yaşargil kadın doğum ve çocukları hastanesi'nde çıkan yangın kontrol altına alındı diyarbakır son dakika. › diyarbakır son dakika haberleri.